Wat is ons doel

Ons Doel?

Maak het verschil. Het doel van de organisatie is om mensen ervan te overtuigen dat zij een wezenlijk verschil kunnen maken voor anderen, in sommige gevallen zal die beleving er wel zijn, maar dan de vraag hoe? Hoe maak ik dan het verschil, en zonder dat er een groot deel van een donatie niet het doel bereikt, waarvoor het bestemd is, of aan de zogenoemde strijkstok blijft hangen. Vertrouwen en transparantie is hier de sleutel tot succes. Refind Charity behartigd in deze de belangen voor u als donateur en is geen fondsenwerver voor goede doelen organisaties.

Je begaat een grote vergissing als je niets deed omdat je maar een klein beetje kon doen! (Edmund Burke)

Zelf ben ik werkzaam geweest bij een groot bedrijf die oog had voor de medemens. Als je voor je werkgever met een team van collega`s naar het buitenland mag gaan, om voor mensen die het slecht hebben, een huis mag bouwen, dan heeft dat een enorm effect in dat wat je kunt doen en betekenen als team, maar ook de onderlinge band die hiermee versterkt wordt, hier kan geen team buildings training tegen op. Voor mij is het een ultieme droom om meer ondernemingen te kunnen overtuigen om over te gaan tot actie. Daarnaast ben ik van mening dat ook hier in Nederland genoeg organisatie`s zijn die de juiste dingen doen en een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Refind Charity draagt zorg voor een compleet traject waar uw donatie terecht komt op de plek die van te voren is bepaald. Van voorlichting t/m rapportage. Op deze wijze willen we u als donateur vertrouwen bieden en zo goede doelen organisaties ondersteunen.

Hoe?

Het is natuurlijk mogelijk dat u zelf een idee heeft wat u graag zou willen sponsoren, echter ontbreekt het aan tijd om dergelijke zaken te regelen en bij te houden. Refind Charity kan u deze zorg uit handen nemen.
Mocht u graag op weg geholpen worden met ideeën om uiteindelijk voor een mooi project te kiezen, dan kan Refind Charity een voorstel maken, er zijn tal van mogelijkheden, oa:

– Waterprojecten
– Bouwproject
– Onderwijs
– Gezondheid

Als u er zeker van wilt zijn dat uw geld het doel bereikt, biedt Refind Charity in een 5 stappenplan zekerheid over het resultaat.

– Intakegesprek
– Voorstel
– Uitvoering
– Rapportage
– Evaluatie

Een donatie zal altijd aan een door uw geselecteerde organisatie direct voldaan worden. Er zullen geen geldstromen via Refind Charity verlopen.
Refind Charity maakt gebruik van oa het Kenniscentrum Filantropie.

Bent u geïnteresseerd wat Refind Charity voor u zou kunnen betekenen? neem gerust contact met ons op!